CAMPUS ANDRÉS INIESTA

Benvinguts

Benvinguts a les 1es Jornades de Tecnificació Andrés Iniesta, un projecte nascut amb la il·lusió de poder compartir amb tots vosaltres tot allò que he après durant la meva carrera, des que vaig començar.

La passió pel futbol i el passar-ho bé amb l’esport són els dos sols requeriments per tal de poder formar part d’aquesta experiència dissenyada per a nenes i nens d’entre 6 i 12 anys d’edat, amb ganes de millorar i desenvolupar noves habilitats al temps que ho passen en gran amb el futbol.

Andrés Iniesta

CEV Inscriu-te

Informació

Aquest any, com a GRAN NOVETAT, iniciem els clínics de tecnificació AI.8!!!

Aquest mètode està basat en l’experiència personal de l’Andrés i desenvolupat per un equip de professionals del futbol formatiu de primer nivell. Disfrutaran del futbol i faran noves amistats dintre d’una experiència que recordaran per sempre més.

Aprendran i es divertiran al mateix temps que descobreixen els valors de l’Andrés, tan importants tant dintre com fora del terreny de joc.

Si bé Andrés Iniesta no serà present a totes les jornades formatives AI.8 degut a compromisos propis esportius/professionals, tots els participants rebran:

A més es sortejaran Samarretes i Botes dedicades per Andrés Iniesta, així com d’altres obsequis dels spònsors oficials.

Edats:
Per a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.

Dates:
Del 27 al 30 de desembre.

Dos grups reduïts: (25 nens/es per torn)

Matí: de les 9:30h a les 13h

Tarda: de les 16h a les 19:30h

Next

Programa

Objectius Esportius:
Desenvolupar de forma natural el talent dels participants treballant els principis bàsics del futbol tant a nivell tàctic com tècnic des d'una perspectiva individual i col·lectiva. 

Participar en la formació integral del participants a nivell físic, moral i intel·lectual.

Promoure sempre la diversió per sobre dels resultats i el rendiment. 

Objectius Educatius:
Aprendre a conviure tot fomentant la companyonia i la integració de tots els participants.

Desenvolupar actituds pro actives i participatives amb la pilota com a vehicle per aconseguir-ho.

Utilitzar l'esport com a eina per a la transmissió dels valors necessaris per poder formar part d'un esport d'equip: respecte, integració, convivència, esforç, humilitat i amistat.

Objectius de Salut:
Promoure un estil de vida saludable de manera que l'activitat física i els bons hàbits alimentaris es converteixin en una costum del dia a dia dels participants.

Inculcar pautes higièniques, organitzatives i de prevenció de lesions.

Next

Metodologia

El Campus inclou dues sessions d'entrenament diàries, una al matí i una altra a la tarda, de la mà de Tècnics Titulats / Llicenciats i formats internament sota els Criteris del Mètode Andrés Iniesta-8. Al migdia, els nens tindran una sessió de manualitats amb monitors d'esplai.

Es treballarà amb grups reduïts d'entre 12-15 alumnes amb l'objectiu que els participants assimilin els fonaments del joc que caracteritza l'Andrés i tot el seu repertori de recursos. El nivell formatiu aplicat per la direcció de l'Acadèmia respondrà als quatre principis generals del Mètode AI-8:

El Joc de Posició: La comprensió del joc de posició ens permetrà desenvolupar la capacitat d'anticipar situacions i l'òptima gestió de l'espai-temps com a claus per a la formació del jugador intel·ligent.

La Possessió de la Pilota: Els permet desenvolupar la capacitat per rebre, tenir i passar la pilota, mantenint el control sense pèrdua i generant avantatge sobre el joc.

La Pressió al Posseïdor: "Amo de la Pilota = Amo del Joc", respon a la capacitat mental per reaccionar al canvi de "rol" atac-defensa-atac mitjançant pressió a la pèrdua com a factor d'èxit determinant.

La Progressió del Joc: Ens permet desenvolupar la capacitat per eliminar adversaris i aconseguir generar situacions d'avantatge per a la finalització, ja sigui en la combinació ràpida entre atacants o mitjançant l'habilitat individual.

Cadascun dels Principis Generals del Mètode AI-8 exposats anteriorment, seran desglossats metodològicament amb l'objectiu d'atendre a tres òptiques d'aprenentatge:

Les Capacitats Individuals: Dotar al jugador d'eines per consolidar una correcta presa de decisions i una precisa execució de la resposta generada.

El Concepte de Joc: Aconseguir augmentar la comprensió del joc per part de l'alumne amb l'objectiu que aquest assimili els fonaments del mètode.

El Sistema de Joc: Provocar la transferència de les capacitats individuals del jugador i del seu criteri de joc a la realitat competitiva, és a dir, al treball específic realitzat en "la seva" demarcació i de la interacció amb els companys dins d'un dibuix tàctic definit.

Horari:
Dilluns a dijous: 09 a 18h. (Arribada 08:30)
Divendres: 09 a 17.30h.

 

Next

Inscripcions

Ja està obert el periode d’inscripció a les Jornades de Tecnificació de l’Andrés Iniesta! El preu de les Jornades serà de 200€ e inclourà:

Inscriu-te!

Per a més informació sobre les inscripcions pots contactar amb els responsables de les Jornades mitjançant el següent correu electrònic: info@campus.andresiniesta.es

 

Inscriu-te

Next

Localització

Next

Galeria

Veure més fotos aquí
Next

Sponsors

NIKE POWERADE PANINI Bodega Iniesta Nacex Cacaolat Veri Benito Sports Elgorriaga Hape Barruguet
Next

Contacte